cool hit counter Baudet : Le Baudet du Poitou, âne angora - YouTube : “wat ik zeg is volgens mij feitelijk juist,” antwoordde hij. Skip to main content

Baudet : Le Baudet du Poitou, âne angora - YouTube : “wat ik zeg is volgens mij feitelijk juist,” antwoordde hij.

Is het domheid of kwade opzet? "wat ik zeg is volgens mij feitelijk juist," antwoordde hij. Ik reageerde op het idee dat dat door griep zou komen. Daarbij maakte hij de vergelijking met corona. Ik zeg niet dat aids niet bestaat of dat blanke hetero's het niet kúnnen krijgen.

Hoe dan ook, ik zie dat @humbertotan zijn bizarre, absurde framing ook vandaag weer op insta voortzet. Martini Apotheek 24 uur per dag dienstapotheek - OOG Radio en Televisie
Martini Apotheek 24 uur per dag dienstapotheek - OOG Radio en Televisie from www.oogtv.nl
Ik reageerde op het idee dat dat door griep zou komen. Is het domheid of kwade opzet? "wat ik zeg is volgens mij feitelijk juist," antwoordde hij. Daarbij maakte hij de vergelijking met corona. Hoe dan ook, ik zie dat @humbertotan zijn bizarre, absurde framing ook vandaag weer op insta voortzet. Ik zeg niet dat aids niet bestaat of dat blanke hetero's het niet kúnnen krijgen. "ik reageerde niet omdat ik het niet erg vind dat een voetballer neervalt op een veld.

"ik reageerde niet omdat ik het niet erg vind dat een voetballer neervalt op een veld.

"ik reageerde niet omdat ik het niet erg vind dat een voetballer neervalt op een veld. Hoe dan ook, ik zie dat @humbertotan zijn bizarre, absurde framing ook vandaag weer op insta voortzet. Daarbij maakte hij de vergelijking met corona. "wat ik zeg is volgens mij feitelijk juist," antwoordde hij. Is het domheid of kwade opzet? Ik reageerde op het idee dat dat door griep zou komen. Ik zeg niet dat aids niet bestaat of dat blanke hetero's het niet kúnnen krijgen.

Is het domheid of kwade opzet? Daarbij maakte hij de vergelijking met corona. Ik zeg niet dat aids niet bestaat of dat blanke hetero's het niet kúnnen krijgen. Ik reageerde op het idee dat dat door griep zou komen. Hoe dan ook, ik zie dat @humbertotan zijn bizarre, absurde framing ook vandaag weer op insta voortzet.

Is het domheid of kwade opzet? Le Cheval et l'Âne - Fable de Jean de La Fontaine | Speakerty
Le Cheval et l'Âne - Fable de Jean de La Fontaine | Speakerty from www.speakerty.com
"ik reageerde niet omdat ik het niet erg vind dat een voetballer neervalt op een veld. Is het domheid of kwade opzet? Ik zeg niet dat aids niet bestaat of dat blanke hetero's het niet kúnnen krijgen. "wat ik zeg is volgens mij feitelijk juist," antwoordde hij. Hoe dan ook, ik zie dat @humbertotan zijn bizarre, absurde framing ook vandaag weer op insta voortzet. Ik reageerde op het idee dat dat door griep zou komen. Daarbij maakte hij de vergelijking met corona.

"ik reageerde niet omdat ik het niet erg vind dat een voetballer neervalt op een veld.

"wat ik zeg is volgens mij feitelijk juist," antwoordde hij. Daarbij maakte hij de vergelijking met corona. Hoe dan ook, ik zie dat @humbertotan zijn bizarre, absurde framing ook vandaag weer op insta voortzet. "ik reageerde niet omdat ik het niet erg vind dat een voetballer neervalt op een veld. Is het domheid of kwade opzet? Ik zeg niet dat aids niet bestaat of dat blanke hetero's het niet kúnnen krijgen. Ik reageerde op het idee dat dat door griep zou komen.

Daarbij maakte hij de vergelijking met corona. Ik reageerde op het idee dat dat door griep zou komen. Is het domheid of kwade opzet? Hoe dan ook, ik zie dat @humbertotan zijn bizarre, absurde framing ook vandaag weer op insta voortzet. "wat ik zeg is volgens mij feitelijk juist," antwoordde hij.

Martini Apotheek 24 uur per dag dienstapotheek - OOG Radio en Televisie from www.oogtv.nl
Hoe dan ook, ik zie dat @humbertotan zijn bizarre, absurde framing ook vandaag weer op insta voortzet. "wat ik zeg is volgens mij feitelijk juist," antwoordde hij. "ik reageerde niet omdat ik het niet erg vind dat een voetballer neervalt op een veld. Is het domheid of kwade opzet? Daarbij maakte hij de vergelijking met corona. Ik reageerde op het idee dat dat door griep zou komen. Ik zeg niet dat aids niet bestaat of dat blanke hetero's het niet kúnnen krijgen.

Is het domheid of kwade opzet?

Daarbij maakte hij de vergelijking met corona. Ik zeg niet dat aids niet bestaat of dat blanke hetero's het niet kúnnen krijgen. Ik reageerde op het idee dat dat door griep zou komen. Is het domheid of kwade opzet? Hoe dan ook, ik zie dat @humbertotan zijn bizarre, absurde framing ook vandaag weer op insta voortzet. "wat ik zeg is volgens mij feitelijk juist," antwoordde hij. "ik reageerde niet omdat ik het niet erg vind dat een voetballer neervalt op een veld.

Baudet : Le Baudet du Poitou, âne angora - YouTube : "wat ik zeg is volgens mij feitelijk juist," antwoordde hij.. Ik zeg niet dat aids niet bestaat of dat blanke hetero's het niet kúnnen krijgen. Daarbij maakte hij de vergelijking met corona. "wat ik zeg is volgens mij feitelijk juist," antwoordde hij. "ik reageerde niet omdat ik het niet erg vind dat een voetballer neervalt op een veld. Hoe dan ook, ik zie dat @humbertotan zijn bizarre, absurde framing ook vandaag weer op insta voortzet.

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar